Domusa dual clima warmtepomp 8 kW (KA12035)

Schrijf de eerste review over dit product

€ 4.961,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht


  • € 1.800,- ISDE (subsidie) KA12035

  • Besparingen tot 70% wel op uw energierekening

  • Complete oplossing voor centrale verwarming / koeling en tapwater verwarming

  • Volledige werking gegarandeerd tot -20ºC

  • Toepasbaar in hybride installaties met een gas- of pelletketel

  • 8 kW verwarmend vermogen

  • Monoblok; eenvoudige installatie!

 

Details

De Domusa DUAL CLIMA lucht/water warmtepomp is de ideale oplossing voor het besparen op uw energierekening. De Dual Clima warmtepomp is uitermate geschikt voor het bouwen van een hybride verwarming. Waarbij u gebruik maakt van zeer efficient elektrische verwarming op het moment dat dit het meest financieel gunstig is, en van gas verwarming op het moment dat elektrisch verwarmen duurder is.

Naast het voorzien in warmte voor laag temperatuur verwarming zoals vloerverwarming, is de Dual Clima warmtepomp geschikt voor het verwarmen van tapwater en vloerkoeling. Met de uitstekende efficiëntie (A++), eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid is de Dual Clima warmtepomp het ideale alternatief voor iedereen die voor hernieuwbare energie kiest om het huis te verwarmen of koelen.

Hybride warmtepomp

Gebruiksvriendelijk
Minder onderhoud door MONOBLOK -technologie,waarbij het volledig gas circuit in de buiteneenheid is geïntegreerd. Dit vermindert het risico op koelgas lekkages en verminderd de kans dat koelgassen moeten worden bijgevuld. Door het gebruik van elektriciteit voor de warmteopwekking, is er geen onderhoud meer benodigd aan verbrandingskamers of schoorstenen.

Elektronische bediening in de kamer
Het controlepaneel van de DUAL CLIMA warmtepomp zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve controle over alle onderdelen van het systeem. Zelfs de nachtwerkingsmodus (minder geluid) kan vanaf de thermostaat geprogrammeerd worden.

Bescherming tegen bevriezing van het hydraulische systeem

De controller van de warmtepomp activeert indiennodig de circulatiepomp en de compressor om te vermijden dat de temperatuur van het water onder het vriespunt komt. Om het bevriezen tijdens stilstand  te vermijden, worden er twee oplossingen aangeboden:

  • Antivriesklep die het water in het watercircuit aflaat lopen wanneer de temperatuur van het water onder het vriespunt komt.
  • Het watersysteem wordt gevuld met glycol. Hierbij warmt het glycol gevuld circuit het verwarmingssysteem op met de tussenkomst van een kleine buffer.

* Domusa warmtepompen mogen enkel door een gecertificeerd monteur in bedrijf gesteld worden om de garantie te waarborgen. Zonneboiler Magazijn verkoopt de Domusa warmtepompen alleen in het zuidelijke deel van Nederland en kan hierbij ook de installatie aanbieden via gecertificeerde installateurs. Vraag ons naar de mogelijkheden voor u.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Domusa dual clima warmtepomp 8 kW (KA12035)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Gebruiksgemak

Extra informatie

Verzendmethode

Hoe kan ik betalen?

Op de afreken pagina kan gebruikt worden gemaakt van iDEAL, MisterCash of bank overboeking. Bij het zelf ophalen van producten (alleen op afspraak) is contante afrekening mogelijk of vooraf betalen middels bank overboeking.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De bestelde set wordt binnen Nederland bezorgt op een deugdelijke pallet. Deze wordt aan huis afgeleverd. Voor het afstemmen van de bezorg dag, wordt na plaatsing van de order contact met u opgenomen. De meeste leveringen kunnen plaatsvinden vanaf 2 dagen na het plaatsen van de order.

Is levering op zaterdag mogelijk?

Levering op zaterdag is mogelijk. Hiervoor geldt hetzelfde verzendproces. Echter wordt er een kleine toeslag berekend. Op de afrekenpagina kunt u de optie "zaterdag leveren" selecteren.

Waar moet u zelf nog voor zorgen?

- De chauffeur levert de pallet op de stoep voor het huis af. 
- De locatie van levering dient bereikbaar te zijn met een 'grote' vrachtwagen
- Afvoer van verpakkingsmateriaal

Is levering naar België mogelijk?

Levering naar België is mogelijk. Hiervoor gelden afwijkende transportkosten. 

Wat zijn de bezorgkosten voor pallet post?

- Op maandag t/m vrijdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 95 euro.
- Op maandag t/m vrijdag geleverd in België zijn de verzendkosten 125 euro.
- Op zaterdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 125 euro.
- Op zaterdag geleverd in België zijn de verzendkosten 165 euro.

Op de afrekenpagina kunt u de gewenste aflever optie selecteren.

Kan ik de bestelde producten afhalen?

Producten kunnen bij Zonneboiler Magazijn worden afgehaald. Afhalen is enkel mogelijk op afspraak. Goederen kunnen eventueel op uw transportmiddel geplaatst worden middels een heftruck. U dient zelf rekening te houden met de de capacitiet van uw transportmiddel.

Kan ik een geleverde set retour sturen?

Een drinkwaterboiler valt onder de hygieneproducten. Na het openen van de verpakking vervalt dan ook het retourrecht. Mocht u de complete set ongeopend willen retour sturen, dan kan dit. De kosten voor de retourzending komen in dat geval voor de klant en zullen in mindering gebracht worden op het credit bedrag. 

Ontvangst goederen

Ondanks het feit dat wij uw Levering met zorg behandelen en laten vervoeren door gerenommeerde transportbedrijven kan uw zending/bestelling onderweg beschadigd raken.

Bij ontvangst van de goederen dient u deze te controleren op gebreken en/of beschadigingen alvorens de vrachtbrief te ondertekenen, desnoods open de verpakking. Bij beschadiging van goederen dit op de vrachtbrief vermelden (ook de chauffeur laten ondertekenen) en maak foto's van de beschadiging, bij twijfel neem contact op met ons. Ook bij twijfel of de goederen onbeschadigd zijn de vrachtbrief onder voorbehoud tekenen. Mochten de goederen na aflevering toch beschadigingen zijn dit binnen 24 uur melden bij ons, graag onderbouwd met foto's. Het is voor ons niet mogelijk om na ondertekening voor goede ontvangst de schade op de transporteur te verhalen. Het aannemen van ernstig beschadigde of geopende pakketten geschiedt op eigen risico: u kunt dan geen aanspraak meer maken op garantie, retour of vervanging.

Eventuele transportschade dient direct gemeld te worden bij de chauffeur en Zonneboiler Magazijn. Gelieve hierbij direct foto's te nemen. 

Handleiding Nee
Service & Garantie

Garantie

De zonneboiler set bestaat uit 3 hoofdcomponenten met elk een eigen garantietermijn.

Garantietermijnen:

- Domusa warmtepomp: 2 jaar*

* een boiler heeft beperkt onderhoud nodig. Zo dient de anode jaarlijks gecontroleerd te worden. (zie hier voor meer informatie) Schades en gebreken die worden veroorzaakt door gebrekkig onderhoud vallen niet onder garantie.

* Schades of gebreken die worden veroorzaakt door verkeerde montage vallen niet onder garantie. De montage voorschriften die worden meegeleverd, dienen gevolgd te worden.