Galmet zonneboilers

Wij leveren verticale en horizontale Galmet zonneboilers met diverse opslag capaciteiten. De zonneboilers van Galmet zijn uitermate geschikt voor de opslag van zonne energie die opgewekt wordt met zonnecollectoren. Deze warmte kan vervolgens gebruikt worden als verwarming van tapwater (douche, keuken, Hotfill wasmachine, ect.) of ondersteuning bij de verwarming van het huis.

Galmet zonneboiler

De Galmet zonneboilers zijn voorzien van twee warmtewisselaars die elk aangesloten kunnen worden op een verwarmingsbron zoals bijvoorbeeld Hewalex zonnecollectoren of een houtkachel. Tevens zijn de Galmet zonneboilers geschikt voor de plaatsing van een elektrisch verwarmingselement. Op het moment dat de zon te weinig (gratis) energie levert, kan er elektrisch worden bij verwarmt. Natuurlijk is het het meest ideaal als deze stroom wordt opgewekt met zonnepanelen of een windmolen.

De Galmet zonneboilers zijn middels een keramische laag en een magnesium anode beschermt tegen corrosie invloeden. Door de goede bescherming van de Galmet zonneboilers, wordt hier een garantie van 48 maanden op gegeven.

De Galmet Zonneboilers zijn geïsoleerd met Polyurethaan schuim wat zorgt voor het optimaal vasthouden van de opgeslagen warmte,