Hewalex Ekontrol

Schrijf de eerste review over dit product

€ 145,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Zonneboiler Magazijn is de eerste leverancier van Hewalex die het mogelijk maakt om inzicht te krijgen in de opbrengsten van uw Hewalex zonneboiler installatie!

 

Details

Met de introductie van de EKO-LAN module door Hewalex is het eindelijk mogelijk uw opbrengsten te zien via internet.

EKO-LAN wordt aangesloten op uw solar computer, en kan vervolgens aangesloten worden op uw eigen thuisnetwerk en maakt zelfstandig een verbinding met de servers van Hewalex.

De gegevens van de zonneboiler installatie worden 24 uur per dag, met een interval van 15 seconden voor u opgeslagen. Bekijk vervolgens de opbrengsten per dag, per maand of per jaar, op uw pc, laptop of tablet! De gegevens worden 5 jaar bewaard, waardoor het mogelijk is om een vergelijk te maken per jaar.

Hewalex Ekontrol

Een extra functionaliteit die de EKO-LAN biedt is het bewerken van uw zonneboiler installatie. Via de Nederlandstalige website kunnen parameters van het solar station worden aangepast zoals het vakantieprogramma.

En als extra zekerheid kunnen alarmen worden ingesteld, mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw zonneboiler installatie.

Op de pagina: http://www.ekontrol.pl/nl/login/ is een demo van dit product te bekijken. Inloggen kan met:

gebruikersnaam: demo
wachtwoord: demo

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Hewalex Ekontrol

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruiksgemak
Prijs
Kwaliteit

Extra informatie

Verzendmethode

Hoe kan ik betalen?

Op de afreken pagina kan gebruikt worden gemaakt van iDEAL, MisterCash of bank overboeking. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De bestelling wordt verzonden met PostNL. Over het algemeen wordt de bestelling één dag na verzending bij u afgeleverd. Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket op mogelijk afgeleverd bij uw buren. Is dit niet mogelijk, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Indien u het pakket wilt ophalen op een van de PostNL afhaalpunten, dan kunt u hiervoor de 'niet thuis' service van PostNL gebruiken.

Is levering naar België mogelijk?

Levering naar België is mogelijk. Hiervoor gelden afwijkende bezorgkosten. 

Wat zijn de bezorgkosten voor pakketpost?

- Op maandag t/m vrijdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 7,95 euro.
- Op maandag t/m vrijdag geleverd in België zijn de verzendkosten 9,95 euro.

Kan ik de bestelde producten afhalen?

Voor losse onderdelen is geen mogelijkheid om deze af te halen.

Kan ik een geleverd product retour sturen?

Sommige onderdelen vallen onder de categorie hygieneproducten. Na het openen van de verpakking vervalt dan ook het retourrecht. Mocht u product in de ongeopende verpakking retour willen sturen, dan kan dit. De kosten voor de retourzending komen in dat geval voor de klant en zullen in mindering gebracht worden op het credit bedrag. 

Ontvangst goederen

Ondanks het feit dat wij uw Levering met zorg behandelen en laten vervoeren door gerenommeerde transportbedrijven kan uw zending/bestelling onderweg beschadigd raken.

Bij ontvangst van de goederen dient u deze te controleren op gebreken en/of beschadigingen alvorens de vrachtbrief te ondertekenen, desnoods open de verpakking. Bij beschadiging van goederen dit op de vrachtbrief vermelden (ook de chauffeur laten ondertekenen) en maak foto's van de beschadiging, bij twijfel neem contact op met ons. Ook bij twijfel of de goederen onbeschadigd zijn de vrachtbrief onder voorbehoud tekenen. Mochten de goederen na aflevering toch beschadigingen zijn dit binnen 24 uur melden bij ons, graag onderbouwd met foto's. Het is voor ons niet mogelijk om na ondertekening voor goede ontvangst de schade op de transporteur te verhalen. Het aannemen van ernstig beschadigde of geopende pakketten geschiedt op eigen risico: u kunt dan geen aanspraak meer maken op garantie, retour of vervanging.

Eventuele transportschade dient direct gemeld te worden bij de chauffeur en Zonneboiler Magazijn. Gelieve hierbij direct foto's te nemen. 

Handleiding Nee
Service & Garantie

Standaard fabrieksgarantie: 1 jaar

Schades of gebreken die worden veroorzaakt door verkeerde montage vallen niet onder garantie. De montage voorschriften die worden meegeleverd, dienen gevolgd te worden.