Integra boiler 500/120 met 1 warmtewisselaar

Schrijf de eerste review over dit product

€ 1.480,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Integra zonneboiler 500/120 liter, ontwikkeld voor het combineren van verschillende warmtegevers met verschillende warmtevragers.

 

Details

Integra boiler 500/120, ontwikkeld voor cv-installaties en verwarming van tapwater.

Deze Integra zonneboiler is ideaal voor zonneboiler installaties die gebruikt worden voor het (voor) verwarmen van tapwater en het ondersteunen van de centrale verwarming.

De Integra boiler is ontwikkeld voor het combineren van meerdere warmtevragers met meerdere warmtevragers. Zo kan de Integra boiler ingezet worden als centrale warmtebuffer die opgewarmd wordt door bijvoorbeeld; zonnecollectoren, cv-ketels, oliekachels, pelletkachels en warmtepompen.

Integra zonneboiler

De Integra boiler bestaat uit een groot vat voor cv-water met daarin een kleiner vat voor drinkwater. Het drinkwatervat wordt opgewarmd door het omringende cv-water. De Integra boiler kent een unieke gelaagdheid die zorgt voor een optimale warmteverdeling in de boiler.

  • Type: combinatie 500/120 met 1 Warmtewisselaar
  • CV-water boiler met geïntegreerde drinkwater boiler
  • Uitbreidbaar met een elektronisch verwarmingselement
  • De drinkwaterboiler is vanbinnen geëmailleerd
  • De boilers zijn geïsoleerd met Polyurethaanschuim
  • Te gebruiken in combinatie met alle type verwarmingsbronnen; cv-ketel, houtkachel, warmtepomp, oliekachel, WKK, etc.
  • Handleiding met installatie instructie en schema’s 
 
Technische specificaties:
Totale capaciteit 480 Liter
Tapwater reservoir 120 liter
Doorsnee 650 / 850 mm
Hoogte 1850 mm
Maximale druk verwarmings reservoir 3 bar
Maxinmale druk tapwater reservoir 6 bar
Oppervlakte van de onderstewarmtewisselaar 1,5 vierkante meter
Maximale oppervlakte zonnecollectoren voor warmtewisselaar 10 vierkantemeter
Gewicht (kg) 158

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Integra boiler 500/120 met 1 warmtewisselaar

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Gebruiksgemak
Prijs

Extra informatie

Verzendmethode
Hoe kan ik betalen?
Op de afreken pagina kan gebruik worden gemaakt van iDEAL, MisterCash of bank overboeking. Bij het zelf ophalen van producten (alleen op afspraak) zijn contante betaling of vooraf betalen middels bankoverboeking mogelijk.
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
De bestelde set wordt binnen Nederland bezorgt op een deugdelijke pallet. Deze wordt aan huis afgeleverd. Voor het afstemmen van de bezorg dag, wordt na plaatsing van de order contact met u opgenomen. De meeste leveringen kunnen plaatsvinden vanaf 2 dagen na het plaatsen van de order. Er wordt alleen geleverd op werkdagen, niet in het weekend.
Waar moet u zelf nog voor zorgen?
-De chauffeur levert de pallet op de stoep voor het huis af. 
-De locatie van levering dient bereikbaar te zijn met een 'grote' vrachtwagen
-Afvoer van verpakkingsmateriaal
-Het controleren van de bestelling op eventuele manco’s of schade voordat u de vrachtbrief ondertekent bij de chauffeur. Eventuele gemelde schades of manco’s na het in ontvangst nemen van de goederen, worden niet vergoed.
Is levering naar België mogelijk?
Levering naar België is mogelijk. Hiervoor gelden afwijkende transportkosten. 
Wat zijn de bezorgkosten voor pallet post?
-Op maandag t/m vrijdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 95 euro.
-Op maandag t/m vrijdag geleverd in België zijn de verzendkosten 125 euro.
Op de afrekenpagina kunt u de gewenste aflever optie selecteren.
Kan ik de bestelde producten afhalen?
Producten kunnen bij Zonneboiler Magazijn worden afgehaald. Afhalen is enkel mogelijk op afspraak. Goederen kunnen eventueel op uw transportmiddel geplaatst worden middels een heftruck. U dient zelf rekening te houden met de capaciteit van uw transportmiddel.
Kan ik een geleverde set retour sturen?
Een drinkwaterboiler valt onder de categorie ‘hygiëneproducten’. Na het openen van de verpakking vervalt dan ook het retourrecht. Mocht u de complete set ongeopend willen retour sturen, dan kan dit. De kosten voor de retourzending komen in dat geval voor de klant en zullen in mindering gebracht worden op het credit bedrag. 
Ontvangst goederen
Ondanks het feit dat wij uw Levering met zorg behandelen en laten vervoeren door gerenommeerde transportbedrijven kan uw zending/bestelling onderweg beschadigd raken. Bij ontvangst van de goederen dient u deze te controleren op gebreken en/of beschadigingen alvorens de vrachtbrief te ondertekenen. Desnoods opent u de verpakking. Bij beschadiging van goederen dient u dit op de vrachtbrief te vermelden (ook de chauffeur laten ondertekenen) en maak foto's van de beschadiging. Bij twijfel, neem contact op met ons. Ook bij twijfel of de goederen onbeschadigd zijn de vrachtbrief onder voorbehoud tekenen. Mochten er na aflevering toch beschadigingen aan de goederen zijn, dan dient u dit binnen 24 uur bij ons te melden. Meldingen dienen onderbouwd te worden met foto's. Het is voor ons niet mogelijk om na ondertekening van de vrachtbrief voor goede ontvangst de schade op de transporteur te verhalen. Het aannemen van ernstig beschadigde of geopende pakketten geschiedt op eigen risico: u kunt dan geen aanspraak meer maken op garantie, retour of vervanging. Eventuele transportschade dient direct gemeld te worden bij de chauffeur en Zonneboiler Magazijn. 
Handleiding Nee
Service & Garantie

Garantie
De zonneboiler set bestaat uit verschillende hoofdcomponenten met elk een eigen garantietermijn.


Garantietermijnen:
-Solmax zonneboiler: 5 jaar*
-Solmax zonnecollectoren: 10 jaar*
-Solmax warmtepomp: 3 jaar*
-Solmax pompgroep: 2 jaar


* een boiler heeft beperkt onderhoud nodig. Zo moet de anode jaarlijks gecontroleerd en gereinigd worden. (Zie hier voor meer informatie) Schades en gebreken die worden veroorzaakt door gebrekkig onderhoud vallen niet onder garantie.


* Schades of gebreken die worden veroorzaakt door verkeerde montage vallen niet binnen de garantie. De montage voorschriften die worden meegeleverd, dienen gevolgd te worden.