Integra zonneboiler 800/200 liter met 3 Solmax zonnecollectoren - 820-3f-slm - KA13632

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Prijs: € 3.408,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 3.408,00

Snel overzicht

Complete zonneboiler installatie met 3 Solmax zonnecollectoren (conform ISDE) met een 800/200 liter Integra zonneboiler


Nu met € 2.079,-- Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)


Deze set is speciaal afgestemd op het warmwater verbruik bij gezinnen tot en met 8 personen. Door de hoge opbrengst van bijna 10,4 Giga Joule per jaar, is de terugverdientijd zeer interessant. Door de gelaagdheid van de Integra boiler, wordt met de onderste spiraal maximaal energie afgenomen van de zonnecollectoren en de CV installatie verwarmt (of andere warmtebron) alleen de bovenste laag. Door gebruik te maken van de Integra boiler, wordt een zeer energie zuinige en betrouwbare installatie gegarendeerd die kan ondersteunen bij tapwater- en CV verwarming.


 

Details

De installatie betreft een gesloten zonneboiler installatie geschikt voor het verwarmen van tapwater en ondersteunen van de CV installatie. De warmte van de collectoren wordt middels een warmtedrager (vloeistof) overgedragen op het CV water in de Integra zonneboiler. Hiermee wordt de drinkwatertank in de boiler verwarmd .Het voordeel is dat de installatie het gehele jaar te gebruiken is (ook tijdens strenge vorst) en opgenomen kan worden in een CV installatie. 
 
800/200 liter Integra boiler3 zonnecollectorenISDE subsidie geschikt voor vloerverwarming
geschikt voor radiatoren5 tot 7 personen
De pakketten zijn samengesteld uit hoogwaardige producten van Europees fabrikaat die garant staan voor een optimaal rendement. Zo bestaat dit pakket uit:
 • 3 x Solmax hoogvermogen zonnecollectoren (ISDE goedgekeurd) met een totaal oppervlak van 6,27 m². Deze zijn te plaatsen in landscape en portret opstelling en voorzien van het Solar Keymark certificaat). 
 • Voor de warmteopslag wordt een Integra zonneboiler met een inhoud van 800/200 liter en een warmtewisselaar geleverd. De goed geisoleerde zonneboiler kan worden voorzien van een electrisch verwarmingselement. 
 • Een solar control station Solmax ECO. Deze computer met geintegreerde pompgroep en flowmeter regelt de circulatie in de zonneboilerinstallatie. Doormiddel van verschillende temperatuur sensoren en de flow meter, wordt de optimale doorstroom van vloeistof door het systeem geregeld. Heeft u een periode geen behoefte aan warm water (bijvoorbeeld door vakantie) dan kan het vakantie programma ingesteld worden, waarmee overhitting wordt voorkomen.
 • Voor het monteren van de zonnecollectoren op een pannendak wordt een montage frame meegeleverd. Dit frame zorgt voor een stabiele en veilige montage van de zonnecollectoren.
 • 30 liter solarvloeistof die middels de meegeleverde handpomp in het systeem dient te worden gepompt. De speciaal voor zonneboilerinsatllaties ontwikkelde solarvloeistof heeft een antivrieswaarde van -20 graden. 
 • Er wordt een expanstievat meegeleverd welke noodzakelijk is voor het opvangen van de verschillen die ontstaan bij het uitzetten en krimpen van de vloeistof.
 • Er wordt een verbindingsset voor 3 collectoren meegeleverd. Deze is noodzakelijk om de twee collectoren aan elkaar te koppelen. Tevens wordt er een afdeklijst meegeleverd waardoor de vijf collectoren een geheel vormen.

Technische specificaties

 • Opbrengst zonneboiler systeem: ± 10,4 Giga Joule per jaar.
 • Afmetingen zonnecollectoren (3X): Lengte: 2018mm Breedte: 1037mm Hoogte: 89mm
 • Pomp unit: energy efficiency index (EEI) < 0.23

Technische specificaties Integra boiler

Door de gelaagdheid van de boiler, wordt met de onderste spiraal maximaal energie afgenomen van de zonnecollectoren en verwamt de CV installatie (of andere warmtebron) alleen de bovenste laag. Door gebruik te maken van een bivalent systeem, wordt een zeer energie zuinige en betrouwbare installatie gegarendeerd.

 • Type: combinatie 800/200 met 1 Warmtewisselaar
 • Warmwater boiler met geintegreerde drinkwater boiler
 • Uitbreidbaar met electronisch verwarmingselement
 • De boilers worden zijn van binnen keramische beschermd door corrosie invloeden van warmwater.
 • De boilers zijn geïsoleerd met Polyurethaan schuim.
 • Te grbuiken in combinatie met alle type verwarmingsbronnen; CV, houtkachel, warmtepomp, oliekachel, WKK, etc..
 • Eenvoudige handleiding met installatie instructie. 
 •  
  Technische specificaties:
  Totale capaciteit 800 Liter
  Tapwater reservoir 200 liter
  Doorsnee 790 mm / 990 mm
  Hoogte 2.015 mm
  Maximale druk verwarmings reservoir 3 bar
  Maxinmale druk tapwater reservoir 6 bar
  Oppervlakte van de onderstewarmtewisselaar 2,2 vierkante meter
  Maximale oppervlakte zonnecollectoren voor warmtewisselaar 14 vierkantemeter
  Gewicht (kg) 210

Leveromvang zonneboiler set

 • 3x Solmax zonnecollectoren (conform ISDE)
 • 800/200 liter Integra zonneboiler met 1 warmtewisselaar
 • Solarstation Solmax ECO
 • 24 liter expansievat
 • 30 liter solar vloeistof 
 • Collector connection  (t.b.v. het koppelen van de zonnecollectoren)
 • 1x handvulpomp (t.b.v. afvullen van de zonneboiler installatie)
 • 1x montageframe 2 zonnecollectoren t.b.v. schuin pannendak (aluminium kleur)
 • 1x uitbreiding montageframe 1 zonnecollector  t.b.v. schuin pannendak (aluminium kleur)

Vermelding Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE): Meldingsnummer: KA13632 - 820-3f-slm

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Integra zonneboiler 800/200 liter met 3 Solmax zonnecollectoren - 820-3f-slm - KA13632

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Gebruiksgemak

Extra informatie

Verzendmethode

Hoe kan ik betalen?

Op de afreken pagina kan gebruikt worden gemaakt van iDEAL, MisterCash of bank overboeking. Bij het zelf ophalen van producten (alleen op afspraak) is contante afrekening mogelijk of vooraf betalen middels bank overboeking.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De bestelde set wordt binnen Nederland bezorgt op een deugdelijke pallet. Deze wordt aan huis afgeleverd. Voor het afstemmen van de bezorg dag, wordt na plaatsing van de order contact met u opgenomen. De meeste leveringen kunnen plaatsvinden vanaf 2 dagen na het plaatsen van de order.

Is levering op zaterdag mogelijk?

Levering op zaterdag is mogelijk. Hiervoor geldt hetzelfde verzendproces. Echter wordt er een kleine toeslag berekend. Op de afrekenpagina kunt u de optie "zaterdag leveren" selecteren.

Waar moet u zelf nog voor zorgen?

- De chauffeur levert de pallet op de stoep voor het huis af. 
- De locatie van levering dient bereikbaar te zijn met een 'grote' vrachtwagen
- Afvoer van verpakkingsmateriaal

Is levering naar België mogelijk?

Levering naar België is mogelijk. Hiervoor gelden afwijkende transportkosten. 

Wat zijn de bezorgkosten voor pallet post?

- Op maandag t/m vrijdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 95 euro.
- Op maandag t/m vrijdag geleverd in België zijn de verzendkosten 125 euro.
- Op zaterdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 125 euro.
- Op zaterdag geleverd in België zijn de verzendkosten 165 euro.

Op de afrekenpagina kunt u de gewenste aflever optie selecteren.

Kan ik de bestelde producten afhalen?

Producten kunnen bij Zonneboiler Magazijn worden afgehaald. Afhalen is enkel mogelijk op afspraak. Goederen kunnen eventueel op uw transportmiddel geplaatst worden middels een heftruck. U dient zelf rekening te houden met de de capacitiet van uw transportmiddel.

Kan ik een geleverde set retour sturen?

Een drinkwaterboiler valt onder de hygieneproducten. Na het openen van de verpakking vervalt dan ook het retourrecht. Mocht u de complete set ongeopend willen retour sturen, dan kan dit. De kosten voor de retourzending komen in dat geval voor de klant en zullen in mindering gebracht worden op het credit bedrag. 

Ontvangst goederen

Ondanks het feit dat wij uw Levering met zorg behandelen en laten vervoeren door gerenommeerde transportbedrijven kan uw zending/bestelling onderweg beschadigd raken.

Bij ontvangst van de goederen dient u deze te controleren op gebreken en/of beschadigingen alvorens de vrachtbrief te ondertekenen, desnoods open de verpakking. Bij beschadiging van goederen dit op de vrachtbrief vermelden (ook de chauffeur laten ondertekenen) en maak foto's van de beschadiging, bij twijfel neem contact op met ons. Ook bij twijfel of de goederen onbeschadigd zijn de vrachtbrief onder voorbehoud tekenen. Mochten de goederen na aflevering toch beschadigingen zijn dit binnen 24 uur melden bij ons, graag onderbouwd met foto's. Het is voor ons niet mogelijk om na ondertekening voor goede ontvangst de schade op de transporteur te verhalen. Het aannemen van ernstig beschadigde of geopende pakketten geschiedt op eigen risico: u kunt dan geen aanspraak meer maken op garantie, retour of vervanging.

Eventuele transportschade dient direct gemeld te worden bij de chauffeur en Zonneboiler Magazijn. Gelieve hierbij direct foto's te nemen. 

Handleiding Nee
Service & Garantie

Garantie

De zonneboiler set bestaat uit 3 hoofdcomponenten met elk een eigen garantietermijn.

Garantietermijnen:

- Hewalex zonneboiler: 5 jaar*

- Solmax zonnecollectoren: 10 jaar*

- Hewalex pompgroep: 2 jaar

* een boiler heeft beperkt onderhoud nodig. Zo dient de anode jaarlijks gecontroleerd te worden. (zie hier voor meer informatie) Schades en gebreken die worden veroorzaakt door gebrekkig onderhoud vallen niet onder garantie.

* Schades of gebreken die worden veroorzaakt door verkeerde montage vallen niet onder garantie. De montage voorschriften die worden meegeleverd, dienen gevolgt te worden.