BIODOM 27-E Pelletketel (CV vervangend 30KW) (KA00056)

Schrijf de eerste review over dit product

€ 4.830,00

Beschikbaarheid: Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Snel overzicht

Door het BIO-LOGIC systeem hoeft u geen parameters meer in te stellen nadat u andere pellets heeft gekocht, het BIO-LOGIC systeem herkent de pellet kwaliteit en stelt de BIODOM volledig automatisch in op deze pellets. Dit resulteert in een zeer hoog rendement, hoger dan 92%. 


NU € 1.250,-- SUBSIDIE!

 

Details

BIODOM 27 E is de eerste BIODOM boiler die gebruik maakt van de innovatieve BIO-LOGIC technolgie die meerdere voordelen biedt aan de gebruiker. BIO-LOGIC vertegenwoordigd een stap naar hogere efficiëntie, besparing op energiekosten en het helpt de omgeving te beschermen met lage emissies.

tapwatervermogencv verwarmingvloerverwarming

subsidie

De pelletboiler BIODOM 27 E past alle operationele parameters aan in een voordurende cyclus, dankzij de BIO-LOGIC technologie. Het herkent de kwaliteit van de pellets en reguleert de toevoer van de hoeveelheid pellets, lucht en ontsteking en houdt daarbij ook rekening met de trek in de schoorsteen. De voordurende automatische operationele aanpassingen van de BIODOM 27 E boiler garandeert optimale prestaties onder alle oprationele condities op elk moment.

De BIODOM 27 E reduceert functionele problemen welke veroorzaakt worden door slechte kwaliteit pellets door het herkennen van de kwaliteit van de pellets. Naast geoptimaliseerde verbranding, verzekert de BIO-LOGIC technologie voor een veel gemakkelijkere en minder frequent onderhoudt omdat het zorgt voor operationele betrouwbaarheid. Het geintegreerde pelletreservoir biedt meer comfort door wekelijkse auomatisering. Het bijgevoegde wekelijkse programmeringsfunctie stelt u in staat om de BIODOM 27 E te programmeren voor automatisch gebruik gedurende de gehele week.

 Moderne vormgeving, de nieuwe BIO-LOGIC technologie, gemakkelijk onderhoud, comfort, betrouwbaarheid en besparing op de jaarlijkse verwarmingskosten, zijnd e argumenten die de BIODOM 27 E de jusite keuze maken als verwarmingsbron voor uw huis.

BIODOM 27 E pellet boiler staat in de top van de prestatie ranglijst, gecertificeerd klasse 5 van de Europese standaard EN 303-5: 2012.

Technische specificaties:

  • Verwarmingsoppervlak: 80 - 450m2
  • Thermiscg vermogen: 30,8 KW (8,6-30,8 KW)
  • Efficiëntie: meer dan 92%
  • Diameter rookgaskanaal: Ø 80 mm
  • Ketelwater inhoud: 74 liter
  • Stroomvoorziening: 230V 50Hz
  • Pelletreservoir Inhoud: 220 KG
  • Pellet verbruik: min: 1,9 KG/H    max: 6,8 KG/H
  • Afmetingen H x W x D (cm): 156 x 105 x 69
  • Gewicht: 290 KG

 

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: BIODOM 27-E Pelletketel (CV vervangend 30KW) (KA00056)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Gebruiksgemak

Extra informatie

Verzendmethode

Hoe kan ik betalen?

Op de afreken pagina kan gebruikt worden gemaakt van iDEAL, MisterCash of bank overboeking. Bij het zelf ophalen van producten (alleen op afspraak) is contante afrekening mogelijk of vooraf betalen middels bank overboeking.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De bestelde set wordt binnen Nederland bezorgt op een deugdelijke pallet. Deze wordt aan huis afgeleverd. Voor het afstemmen van de bezorg dag, wordt na plaatsing van de order contact met u opgenomen. De meeste leveringen kunnen plaatsvinden vanaf 2 dagen na het plaatsen van de order.

Is levering op zaterdag mogelijk?

Levering op zaterdag is mogelijk. Hiervoor geldt hetzelfde verzendproces. Echter wordt er een kleine toeslag berekend. Op de afrekenpagina kunt u de optie "zaterdag leveren" selecteren.

Waar moet u zelf nog voor zorgen?

- De chauffeur levert de pallet op de stoep voor het huis af. 
- De locatie van levering dient bereikbaar te zijn met een 'grote' vrachtwagen
- Afvoer van verpakkingsmateriaal

Is levering naar België mogelijk?

Levering naar België is mogelijk. Hiervoor gelden afwijkende transportkosten. 

Wat zijn de bezorgkosten voor pallet post?

- Op maandag t/m vrijdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 95 euro.
- Op maandag t/m vrijdag geleverd in België zijn de verzendkosten 125 euro.
- Op zaterdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 125 euro.
- Op zaterdag geleverd in België zijn de verzendkosten 165 euro.

Op de afrekenpagina kunt u de gewenste aflever optie selecteren.

Kan ik de bestelde producten afhalen?

Producten kunnen bij Zonneboiler Magazijn worden afgehaald. Afhalen is enkel mogelijk op afspraak. Goederen kunnen eventueel op uw transportmiddel geplaatst worden middels een heftruck. U dient zelf rekening te houden met de de capacitiet van uw transportmiddel.

Kan ik een geleverde set retour sturen?

Een pelletketel valt onder de hygieneproducten. Na het openen van de verpakking vervalt dan ook het retourrecht. Mocht u de complete set ongeopend willen retour sturen, dan kan dit. De kosten voor de retourzending komen in dat geval voor de klant en zullen in mindering gebracht worden op het credit bedrag. 

Ontvangst goederen

Ondanks het feit dat wij uw Levering met zorg behandelen en laten vervoeren door gerenommeerde transportbedrijven kan uw zending/bestelling onderweg beschadigd raken.

Bij ontvangst van de goederen dient u deze te controleren op gebreken en/of beschadigingen alvorens de vrachtbrief te ondertekenen, desnoods open de verpakking. Bij beschadiging van goederen dit op de vrachtbrief vermelden (ook de chauffeur laten ondertekenen) en maak foto's van de beschadiging, bij twijfel neem contact op met ons. Ook bij twijfel of de goederen onbeschadigd zijn de vrachtbrief onder voorbehoud tekenen. Mochten de goederen na aflevering toch beschadigingen zijn dit binnen 24 uur melden bij ons, graag onderbouwd met foto's. Het is voor ons niet mogelijk om na ondertekening voor goede ontvangst de schade op de transporteur te verhalen. Het aannemen van ernstig beschadigde of geopende pakketten geschiedt op eigen risico: u kunt dan geen aanspraak meer maken op garantie, retour of vervanging.

Eventuele transportschade dient direct gemeld te worden bij de chauffeur en Zonneboiler Magazijn. Gelieve hierbij direct foto's te nemen. 

Handleiding Nee
Service & Garantie

Garantie

De pelletketel heeft een garantietermijn van:

- Biodom pelletketel: 5 jaar op de ketel*

* een pelletketel heeft onderhoud nodig. Schades en gebreken die worden veroorzaakt door gebrekkig onderhoud vallen niet onder garantie.

* Schades of gebreken die worden veroorzaakt door verkeerde montage vallen niet onder garantie. De montage voorschriften die worden meegeleverd, dienen gevolgt te worden.

* Normale slijtage van onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen niet onder garantie