BIODOM 27-C5 30kW CV pelletketel (KA00058)

Schrijf de eerste review over dit product

€ 4.080,00

Beschikbaarheid: Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Snel overzicht

NU € 1.250,-- SUBSIDIE! ;


Door het BIO-LOGIC systeem hoeft u geen parameters meer in te stellen nadat u andere pellets heeft gekocht, het BIO-LOGIC systeem herkent de pellet kwaliteit en stelt de BIODOM volledig automatisch in op deze pellets. Dit resulteert in een zeer hoog rendement, hoger dan 92%. 

 

Details

BIODOM 27 C5 is het basismodel dat in zijn huidige versie de meeste van de recente verbeteringen van de andere modellen bevat. Met zijn compacte afmetingen is hij gemakkelijk te installeren in iedere ketelruimte. Gebaseerd op het bewezen BIODOM warmte uitwisselconcept en een decennium aan verbeteringen is de BIODOM 27 C5 de logische keuze om aardgas- of stookolie gestookte CV ketels te vervangen. De BIODOM 27 C5 maakt het mogelijk om volledig onafhankelijk te worden van aardgas of stookolie.


tapwatervermogencv verwarmingvloerverwarming

subsidie

Het geintegreerde pelletreservoir van 180 KG biedt een wekelijks comfort. De warmtewisselaar met zijn reinigende turbolatoren is ontworpen om zo efficient  mogelijk de warmte over te brengen naar het CV water. De grote as opvangbakken bieden het comfort van het gemakkelijk reinigen. De verbrandingskom is gemaakt van speciaal hitte bestendig gietijzer voor een lange levensduur. 

BIODOM 27 C5 maakt gebruik van de zelf ontwikkelde en innovatieve BIO-logic technologie, die tal van voordelen biedt aan de gebruiker. BIO-LOGIC is een stap in de richting van meer efficientie en besparing op energiekosten. Het BIO-Logic systeem herkent de kwaliteit van de gebruikte pellets en stelt de BIODOM hier volledig automatisch op in. Dit resulteert in een zeer hoog rendement, hoger dan 92%, en lage emissies.

De superieure kwaliteit, hoge verbranding efficientie, installatie gemak en bewezen betrouwbaarheid zijn de karakteristieke eigenschappen die u comfort, veiligheid en besparing op uw energie kosten brengen. BIODOM 27 C5 voldoet aan de hoogste klasse 5 criteria volgens de EN 303-5: 2012 norm. Dit maakt de BIODOM 27 één van de beste keuzes van de pelletketels in zijn categorie.

Technische specificaties:

  • Verwarmingsoppervlak: 80 - 450m2
  • Thermiscg vermogen: 30,8 KW (8,6-30,8 KW)
  • Efficiëntie: meer dan 92%
  • Diameter rookgaskanaal: Ø 80 mm
  • Ketelwater inhoud: 74 liter
  • Stroomvoorziening: 230V 50Hz
  • Pelletreservoir Inhoud: 180 KG
  • Pellet verbruik: min: 1,9 KG/H    max: 6,8 KG/H
  • Afmetingen H x W x D (cm): 140 x 91 x 66
  • Gewicht: 240 KG

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: BIODOM 27-C5 30kW CV pelletketel (KA00058)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Gebruiksgemak
Prijs

Extra informatie

Verzendmethode

Hoe kan ik betalen?

Op de afreken pagina kan gebruikt worden gemaakt van iDEAL, MisterCash of bank overboeking. Bij het zelf ophalen van producten (alleen op afspraak) is contante afrekening mogelijk of vooraf betalen middels bank overboeking.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De bestelde set wordt binnen Nederland bezorgt op een deugdelijke pallet. Deze wordt aan huis afgeleverd. Voor het afstemmen van de bezorg dag, wordt na plaatsing van de order contact met u opgenomen. De meeste leveringen kunnen plaatsvinden vanaf 2 dagen na het plaatsen van de order.

Is levering op zaterdag mogelijk?

Levering op zaterdag is mogelijk. Hiervoor geldt hetzelfde verzendproces. Echter wordt er een kleine toeslag berekend. Op de afrekenpagina kunt u de optie "zaterdag leveren" selecteren.

Waar moet u zelf nog voor zorgen?

- De chauffeur levert de pallet op de stoep voor het huis af. 
- De locatie van levering dient bereikbaar te zijn met een 'grote' vrachtwagen
- Afvoer van verpakkingsmateriaal

Is levering naar België mogelijk?

Levering naar België is mogelijk. Hiervoor gelden afwijkende transportkosten. 

Wat zijn de bezorgkosten voor pallet post?

- Op maandag t/m vrijdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 95 euro.
- Op maandag t/m vrijdag geleverd in België zijn de verzendkosten 125 euro.
- Op zaterdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 125 euro.
- Op zaterdag geleverd in België zijn de verzendkosten 165 euro.

Op de afrekenpagina kunt u de gewenste aflever optie selecteren.

Kan ik de bestelde producten afhalen?

Producten kunnen bij Zonneboiler Magazijn worden afgehaald. Afhalen is enkel mogelijk op afspraak. Goederen kunnen eventueel op uw transportmiddel geplaatst worden middels een heftruck. U dient zelf rekening te houden met de de capacitiet van uw transportmiddel.

Kan ik een geleverde set retour sturen?

Een pelletketel valt onder de hygieneproducten. Na het openen van de verpakking vervalt dan ook het retourrecht. Mocht u de complete set ongeopend willen retour sturen, dan kan dit. De kosten voor de retourzending komen in dat geval voor de klant en zullen in mindering gebracht worden op het credit bedrag. 

Ontvangst goederen

Ondanks het feit dat wij uw Levering met zorg behandelen en laten vervoeren door gerenommeerde transportbedrijven kan uw zending/bestelling onderweg beschadigd raken.

Bij ontvangst van de goederen dient u deze te controleren op gebreken en/of beschadigingen alvorens de vrachtbrief te ondertekenen, desnoods open de verpakking. Bij beschadiging van goederen dit op de vrachtbrief vermelden (ook de chauffeur laten ondertekenen) en maak foto's van de beschadiging, bij twijfel neem contact op met ons. Ook bij twijfel of de goederen onbeschadigd zijn de vrachtbrief onder voorbehoud tekenen. Mochten de goederen na aflevering toch beschadigingen zijn dit binnen 24 uur melden bij ons, graag onderbouwd met foto's. Het is voor ons niet mogelijk om na ondertekening voor goede ontvangst de schade op de transporteur te verhalen. Het aannemen van ernstig beschadigde of geopende pakketten geschiedt op eigen risico: u kunt dan geen aanspraak meer maken op garantie, retour of vervanging.

Eventuele transportschade dient direct gemeld te worden bij de chauffeur en Zonneboiler Magazijn. Gelieve hierbij direct foto's te nemen. 

Handleiding Nee
Service & Garantie

Garantie

De pelletketel heeft een garantietermijn van:

- Biodom pelletketel: 5 jaar op de ketel*

* een pelletketel heeft onderhoud nodig. Schades en gebreken die worden veroorzaakt door gebrekkig onderhoud vallen niet onder garantie.

* Schades of gebreken die worden veroorzaakt door verkeerde montage vallen niet onder garantie. De montage voorschriften die worden meegeleverd, dienen gevolgt te worden.

* Normale slijtage van onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen niet onder garantie