Zonneboilers

Solmax levert boilers die betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit zijn! 

Staande / verticale zonneboiler

De staande zonneboiler is voorzien van twee warmtewisselaars, een onder- en een boven in het vat.
Op de onderste warmtewisselaar worden de zonnecollectoren aangesloten, op de bovenste spiraal kan een alternatieve warmtebron aangesloten worden. Zoals een warmtepomp of pelletketel. De staande zonneboiler is een ge-emailleerde stalen boiler en geschikt voor tapwater verwarming. Door de gelaagdheid van een zonneboiler, wordt de opgewekte warmte maximaal benut. Het (voor) verwarmde water in de zonneboiler kan worden naverwarmd met een standaard cv-ketel. 

Liggende / horizontale zonneboiler

De liggende zonneboiler is voorzien van één warmtewisselaar. Op deze warmtewisselaar worden normaal gesproken de zonne-collectoren aangesloten. Anders dan de staande zonneboiler, is de liggende zonneboiler ideaal om te gebruiken op zolders met schuin aflopende daken.
De boiler is gemaakt van staal en is aan de binnenzijde ge-emailleerd en daardoor geschikt voor tapwater opslag.

Combi-boiler / Integra-boiler

De Integra zonneboiler is een combi-boiler ontwikkeld door Hewalex en geproduceerd door Nibe. Het unieke ontwerp van de Hewalex Integra boiler en de gelaagdheid, zorgen voor een optimale warmteverdeling in de boiler. Hierbij kunnen warmtegevers en warmtevragers op de juiste temperatuur-zone van het vat aangesloten worden.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2