Zonneboilers

Onze Solmax zonneboilers zijn betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit! 

Verticale zonneboiler

De verticale zonneboiler (ook wel staande zonneboiler genoemd) is voorzien van twee warmtewisselaars. Één grote warmtewisselaar (de onderste) voor de afgifte van de warmte die met zonnecollectoren wordt opgewekt en één voor een alternatieve warmtebron als een warmtepomp, pelletketel of CV installatie. De staande zonneboiler is geschikt voor tapwater verwarming. Door de gelaagdheid van een zonneboiler, wordt de opgewekte warmte maximaal benut. Het (voor) verwarmde water in de zonneboiler kan worden naverwarmd met een standaard cv-ketel. 

Horizontale zonneboiler

De horizontale zonneboiler (ook wel liggende zonneboiler genoemd) is voorzien van één warmtewisselaar. De warmtewisselaar is bedoeld voor de afgifte van de warmte die met zonnecollectoren wordt opgewekt. Anders als de verticale zonneboiler, is de horizontale zonneboiler ideaal om te gebruiken op zolders met schuin aflopende daken. De horizontale zonneboiler is geschikt voor tapwater verwarming. Het (voor) verwarmde water in de zonneboiler kan worden naverwarmd met een standaard cv-ketel.

Integra zonneboiler

De Integra zonneboiler is een bivalente zonneboiler van het fabrikaat Hewalex. Het unieke ontwerp van de Hewalex Integra Zonneboiler en de uiterst efficiënte gelaagdheid, zorgen voor een optimale warmteverdeling door de zonneboiler. Hierbij kunnen warmtegevers en warmtevragers beter afgestemd worden op de benodigde temperatuur.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2