Offerte aanvragen

BEL ONS

+31 (0)6 294 545 64

VERSTUUR EEN E-MAIL

info@zonneboilermagazijn.nl

ADRES

De oude Kooien 15, 5986 PJ Beringe, Nederland

Vrijblijvend een set reserveren

> 0
hier uw tekst

Op dit moment zijn de zonneboiler sets en de 3kW warmtepomp slecht leverbaar door de huidige situatie in de wereld.
Zo zijn bepaalde computer-chips niet of beperkt leverbaar en loopt de productie van boilers en collectoren achter vanwege de hoge grondstof- en energieprijzen. Daarom zijn meeste producten op onze website uitverkocht.

We hebben goede hoop dat in de komende weken mondjesmaat weer componenten binnen gaan komen, zodat we weer sets kunnen uitleveren.

Omdat we een behoorlijke achterstand hebben opgelopen met het uitleveren, hebben we een  wachtlijst moeten introduceren. Het uitleveren van de sets gebeurt op volgorde van deze wachtlijst.
Om op deze wachtlijst te komen kunt u het nevenstaande formulier invullen. Wij nemen contact met u op als de gevraagde set leverbaar is.

-Team Zonneboiler Magazijn


De zon levert gratis duurzame energie en een zonneboiler maakt u hier dankbaar gebruik van. Een zonneboiler levert warm water voor keuken, badkamer, vloerverwarming, zwembad en zelfs voor uw wasmachine. Uw kunt met een zonneboiler ongeveer 50% besparen op de kosten van het verwarmen van uw tapwater.

Wij streven ernaar om na ontvangst van uw bericht binnen 24 uur contact met u op te nemen. Op niet werkdagen kan dit soms langer duren.