fbpx

Over Zonneboiler Magazijn

Over Zonneboiler Magazijn

Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige energiebesparende producten tegen een hele scherpe prijs!
Wij werken met een duidelijke visie waarin de klant centraal staat en waarin we geloven in kennis, focus en specialisme. 

Onze missie is u te helpen aan een oplossing voor een hoge energierekeningen. Met een zonneboiler system, warmtepomp installatie of een combinatie van beide. De eis die wij hieraan stellen, is dat de oplossing door de gemiddelde doe-het-zelver aangesloten kan worden met de meegeleverde handleiding en documentatie. Wilt u het installeren van het systeem uitbesteden? Geen probleem, wij hebben een netwerk van erkende installatiebureau’s die de installatie voor u kunnen verzorgen.

Vanuit deze visie verkopen wij producten waar we trots op zijn!

KvK: 82443777
BTW nr: NL862473275B01

Onze Producten

Zonneboilers

Een zonneboiler gebruikt de energie van de zon om water te verwarmen. De energie wordt opgevangen door collectoren en omgezet in warmte. Door de collectoren stroomt een vloeistof die deze warmte opneemt. De collectoren zijn aangesloten op een voorraadvat, via een spiraal/warmtewisselaar geeft de vloeistof de warmte af aan het (tap)water in het voorraadvat. 
De zonneboiler installatie kan ook gekoppeld aan uw centrale verwarming. 

Warmtepompen

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte verplaatst. De pomp kan op een energiezuinige manier een huis verwarmen en koelen, en zorgen voor warm tapwater. Er bestaan verschillende warmtepompsystemen. Die gebruiken aardwarmte, grond- of oppervlaktewater of buiten- of ventilatielucht om een woning of tapwater te verwarmen. Deze warmte wordt via een vloeistof (vergelijkbaar met koelvloeistof in auto’s) in leidingen naar het huis getransporteerd en vervolgens naar een hogere temperatuur gebracht.
Zonneboiler Magazijn levert Lucht-Water warmtepompen. Deze pompen halen warmte uit de omgevingslucht en geeft deze af aan water in een voorraadvat.

Onze Leveranciers:

Door gebruik te maken van betrouwbare Europese leveranciers en goede inkoop afspraken, zijn wij in staat complete doe het zelf pakketten samen te stellen die, zelfs zonder energie-subsidie zeer interessant zijn.Onze systemen zijn van hoge kwaliteit en hebben gelijke, zo niet hogere rendementen dan de duurdere systemen van de concurrent.