fbpx

Verzendkosten

Verzendkosten

Alle producten die wij leveren zijn af te halen bij ons magazijn in Beringe. Wilt u zie liever laten bezorgen, geen probleem. Wij hanteren verzendkosten op basis van het totaalgewicht van het product en verpakking.

Voor Nederland gelden de volgende tarieven:

  • Totaalgewicht van 0 kg tot 10 kg  –  € 8,99  (pakketpost)
  • Totaalgewicht van 10 kg tot 30 kg  –  €16,95  (pakketpost)
  • Totaalgewicht hoger 30 kg – € 95,- (pallet transport)

Voor België gelden de onderstaande tarieven:

  • Totaalgewicht van 0 kg tot 2 kg –  € 15,-  (pakketpost)
  • Totaalgewicht van 2 kg tot 5 kg –  € 22,50  (pakketpost)
  • Totaalgewicht van 5 kg tot 10 kg –  €27,50  (pakketpost)
  • Totaalgewicht van 10 kg tot 20 kg –  € 36,-  (pakketpost)
  • Totaalgewicht van 20 kg tot 30 kg –  € 48,-  (pakketpost)
  • Totaalgewicht van 150 kg en meer –  € 125,-  (pallet transport)

Neem contact met ons op indien u de goederen wilt laten afleveren in een ander land of als u een speciaal verzoek heeft.

Pakketpost:
Uw bestelling wordt bezorgd op werkdagen tussen 9.00 en 21.30 uur (zakelijke wijken vóór 17.00 uur). 
Pakketpost kan ook op zaterdagen worden afgeleverd door DHL tussen 9.00 en 18.00 uur.

DHL bezorgt 6 dagen in de week. Indien u niet thuis bent zal de postbode het pakket een dag later opnieuw aanbieden. Mocht u bij de tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt u het pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor van DHL ophalen. U ontvangt dan bericht van de postbode waar en vanaf welk tijdstip u het pakket kunt afhalen. Op het postkantoor kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs. Binnen drie weken dient het pakket afgehaald te worden, daarna wordt uw bestelling naar Zonneboiler Magazijn retour gestuurd.

Pallet-transport:
Bij pallet-transport: Onze transporteur bezorgd op werkdagen tussen 8:00 en 18:00. Zonneboiler Magazijn geeft u de dag door dat de zending wordt afgeleverd. Indien u een telefoonnummer aan ons heeft doorgegeven, geven wij dit door aan de transportuer. De transportteur zal op de bezorgdag contact met u opnemen over het tijdstip dat de zending wordt aangeboden. 

Bent U niet thuis, dan wordt de volgende dag de zending opnieuw aangeboden. Eventuele extra kosten zullen aan u worden doorbelast!
Indien de tweede dag de zending ook niet aangeboden kan worden, gaat de zending retour naar Zonneboiler Magazijn. Wij zullen dan contact met u opnemen over een nieuwe levering.