Solar flexibele RVS slang DN16 2 in 1 (15 meter)

Schrijf de eerste review over dit product

€ 232,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Deze RVS aansluitslang is speciaal ontwikkeld voor het aansluiten van zonnecollectoren op zonneboilers. De RVS slang kan eenvoudig op maat gezaagd worden. De RVS slang is geïsoleerd met 13mm EPDM. Ook is een sensorkabel geïntegreerd in de isolatie zodat een temperatuursensor gemakkelijk aangesloten kan worden.

 

Details

De dubbelse RVS solarleiding is geschikt voor gebruik bij hoge temperaturen tot 150°C. Deze leiding is speciaal ontworpen voor gebruik met Solarsystemen, beschikt over een zeer goede isolatie en is eenvoudige aan te leggen.

Deze leiding kan ook buitenshuis gebruikt worden zonder extra beschermende maatregelen. De hoge UV-bestendigheid beschermt tegen schade door de zon. 

De 2-in-1 leiding bestaat uit een aan- en afvoerleiding inclusief signaaldraad voor een temperatuursensor.
En wordt geleverd inclusief
vier stuks 3/4" wartels, knijpringetjes en afdichtingringen

• robuuste geïsoleerde buitenmantel gemaakt van meerlaags waterdicht polyethyleen (PE)
• hoogwaardige, elastische isolatie gemaakt van waterdicht synthetisch rubber (EPDM), de isolatiedikte wordt grotendeels constant gehouden, zelfs met bochten
• uitstekende lage wateropname ≤ 5% EPDM
• eenvoudige en snelle verwerking en installatie
• opmaat te maken met ijzerzaag of buizensnijder
• lage thermische geleidbaarheid (l = 0,045 W / mK)
• Temperatuurbestendig tot 150 ° C (korte termijn tot 170 ° C)
• goede UV-stabiliteit en weers- en ozonbestendigheid
• Brandbeveiligingsklasse B2
• Sensorkabel geïntegreerd in de isolatie

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Solar flexibele RVS slang DN16 2 in 1 (15 meter)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Gebruiksgemak
Prijs

Extra informatie

Verzendmethode

Hoe kan ik betalen?

Op de afreken pagina kan gebruikt worden gemaakt van iDEAL, MisterCash of bank overboeking. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De bestelling wordt verzonden met PostNL. Over het algemeen wordt de bestelling één dag na verzending bij u afgeleverd. Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket op mogelijk afgeleverd bij uw buren. Is dit niet mogelijk, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Indien u het pakket wilt ophalen op een van de PostNL afhaalpunten, dan kunt u hiervoor de 'niet thuis' service van PostNL gebruiken.

Is levering naar België mogelijk?

Levering naar België is mogelijk. Hiervoor gelden afwijkende bezorgkosten. 

Wat zijn de bezorgkosten voor pakketpost?

- Op maandag t/m vrijdag geleverd in Nederland zijn de verzendkosten 7,95 euro.
- Op maandag t/m vrijdag geleverd in België zijn de verzendkosten 9,95 euro.

Kan ik de bestelde producten afhalen?

Voor losse onderdelen is geen mogelijkheid om deze af te halen.

Kan ik een geleverd product retour sturen?

Sommige onderdelen vallen onder de categorie hygieneproducten. Na het openen van de verpakking vervalt dan ook het retourrecht. Mocht u product in de ongeopende verpakking retour willen sturen, dan kan dit. De kosten voor de retourzending komen in dat geval voor de klant en zullen in mindering gebracht worden op het credit bedrag. 

Ontvangst goederen

Ondanks het feit dat wij uw Levering met zorg behandelen en laten vervoeren door gerenommeerde transportbedrijven kan uw zending/bestelling onderweg beschadigd raken.

Bij ontvangst van de goederen dient u deze te controleren op gebreken en/of beschadigingen alvorens de vrachtbrief te ondertekenen, desnoods open de verpakking. Bij beschadiging van goederen dit op de vrachtbrief vermelden (ook de chauffeur laten ondertekenen) en maak foto's van de beschadiging, bij twijfel neem contact op met ons. Ook bij twijfel of de goederen onbeschadigd zijn de vrachtbrief onder voorbehoud tekenen. Mochten de goederen na aflevering toch beschadigingen zijn dit binnen 24 uur melden bij ons, graag onderbouwd met foto's. Het is voor ons niet mogelijk om na ondertekening voor goede ontvangst de schade op de transporteur te verhalen. Het aannemen van ernstig beschadigde of geopende pakketten geschiedt op eigen risico: u kunt dan geen aanspraak meer maken op garantie, retour of vervanging.

Eventuele transportschade dient direct gemeld te worden bij de chauffeur en Zonneboiler Magazijn. Gelieve hierbij direct foto's te nemen. 

Handleiding Nee
Service & Garantie

Standaard fabrieksgarantie: 1 jaar

Schades of gebreken die worden veroorzaakt door verkeerde montage vallen niet onder garantie. De montage voorschriften die worden meegeleverd, dienen gevolgd te worden.