Warmtepomp optimizer (Solmax)

Schrijf de eerste review over dit product

€ 110,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Speciaal ontwikkeld voor het verhogen van de efficientie van de Solmax warmtepomp

 

Details

De Solmax warmtepomp optimizer wordt gemonteerd in het inspectieluik van de Solmax zonneboiler. De Solmax warmtepomp optimizer optimaliseert de doorstroming van het opgewarmde water. Het opgewarmde water zal stijgen en niet opnieuw aangezogen worden door de warmtepomp. De plaatsing van de gaten en de ingangen in de boiler zorgen voor een optimale menging van het boiler water.

Door te zorgen voor een betere vermenging en warmtestroom, zal de gemiddelde COP waarde worden verhoogd. De warmtepomp werkt namelijk efficiënter bij lagere water temperaturen. Door toepassing van de Solmax warmtepomp optimizer wordt de gelaagdheid van de boiler beter benut en zal de efficiëntie van de installatie worden verhoogd.

Aansluiten Solmax warmtepomp optimizer op een Solmax Boiler
De Solmax warmtepomp optimizer vervangt het inspectieluik in de Solmax zonneboiler. Via de Solmax optimizer wordt koudwater door de Solmax warmtepomp onttrokken en opgewarmd. Door het geprerforeerde opperval va de optimizer buis stijgt het water naar het hoogste niveau van de boiler. Hiermee wordt een perfecte temperatuurverdeling in de boiler gegenereerd.

Solmax warmtepomp optimizer

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Warmtepomp optimizer (Solmax)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruiksgemak
Prijs
Kwaliteit

Extra informatie

Verzendmethode Nee
Handleiding Nee
Service & Garantie Nee